U  pakračkoj gradskoj upravi, u prostoru male vijećnice, danas je s radom započeo izdvojeni ured LRA Poduzetničkog centra Pakrac koji će za sve korisnike biti otvoren svake srijede od 7 do 15 sati.

Kako nam je rekao Vladimir Gazić, direktor LRA Poduzetničkog centra Pakrac, u dogovoru s gradonačelnicom Blažević odlučeno je da se ured otvori u gradskoj upravi u koju dolazi veći broj ljudi zbog različitih potreba, a prema iskustvu se pokazala nužnost bližeg ureda u gradu radi jednostavnije komunikacije i dostupnosti, povezivanja s gradskim službama te eventualno bržih administrativnih procedura.

Svake srijede će direktor Gazić biti na raspolaganju i pružati konzultantske usluge korisnicima, poljoprivrednicima i poduzetnicima, rješavati potrebnu administraciju ili savjetovati kod pripremanja projekata. Ukoliko direktor bude poslovno spriječen, srijedom će u uredu biti netko od stručnih suradnika Poduzetničkog centra.

Gazić je dodao kako će odsad svim zainteresiranima biti „pri ruci“, u centru grada, te pozvao sve korisnike da iskoriste mogućnost izdvojenog ureda kako bi im troškovi samog dolaska i utrošenog vremena na put bili niži i prihvatljiviji.