banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Tridesetak celzijusa koji su danas popodne grijali Pakrac i Lipik nisu omeli stotinjak biciklista rekreativaca u vožnji 12-ak predviđenih kilometara rute ovogodišnje biciklijade koja i ove godine bila sastavni dio Pakračkog ljeta. Uz Pakračane i Lipičane, na biciklijadu su došli i rekreativci iz Daruvara, Virovitice, Zagreba i Grubišnog Polja.

Okupljanje sudionika biciklijade organizirano je na Gradskoj tržnici Pakrac koje je na polasku pozdravila Gabriela Sabo Seleši, voditeljica ureda Turističke zajednice Grada Pakraca, poželjevši im  dobru zabavu i sretnu vožnju. Nakon vožnje gradskim ulicama te poljskim putem uz Pakru, u lipičkom parku priključilo se još tridesetak lipičkih sudionika te je biciklistička kolona nastavila vožnju do Klise sve do Pakurnovca gdje je bio cilj ovogodišnje biciklijade.  Uz policijsko osiguranje djelatnika Policijske postaje Pakrac vozače su pratili i članovi DVD-a Pakrac.

Uz prigodan program, okrjepu, osvježenje i nagradnu tombolu, nagrađeni su najmlađi i najstariji sudionici. Tako je najmlađi sudionik bio Tin Bosanac (rođen 2017. godine) kojeg je kroz ovogodišnju trasu provezao otac Ivan, najmlađe vozačice bile su dvije djevojčice rođene na isti dan 2014. godine Anai Leovac i Lana Pisačić dok je kao najstariji sudionik nagrađen Zlatko Bahnik (rođen 1954.).

I ove godine biciklisti su tijekom podjele tombole i prigodnog programa imali prilike besplatno registrirati svoje bicikle zahvaljujući suradnji s djelatnicima Policijske postaje Pakrac.

VIDI FOTOGALERIJU

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić