banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Ovog vikenda pred nama su dva događaja koje su protekla dva vikenda odgođena zbog lošeg vremena. Najprije je u subotu (21 sat, dvorište kurije Janković) predviđeno Kino pod zvijezdama i vanjska projekcija filma „Čudo “ (Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay), dok u nedjelju s početkom u 17 sati slijedi drugi pokušaj biciklijade. Sve to naravno ukoliko vremenske prilike dozvole, a prema najavama slijedi vikend bez oborina...

Prije nepuna dva tjedna odgođena zbog loših vremenskih prilika, biciklijada će krenuti od pakračke Gradske tržnice, preko  Matice hrvatske, Andrije Hebranga (naselje Jug), Hrvatske policije iz Domovinskog rata te dijelom Bolničke i nastaviti poljskim putem uz nasip Pakre prema Lipiku.

U Lipiku je okupljanje kod paviljona “Izvor”/”Antunovo vrelo” u lipičkom perivoju. Nakon predaha biciklijada će nastaviti preko Trga dr. Franje Tuđmana, Ulice Matije Gupca, jezera Raminac i Klise u smjeru Matkovca, odnosno jezera Pakurnovac koji je i krajnje odredište biciklijade.

Vrijedi napomenuti da će u sklopu nedjeljnje biciklijade u suradnji organizatora (TZ Pakrac i Lipik) i PP Pakrac biti omogućena registracija bicikala.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić