Lokalna razvojna agencija – Poduzetnički centar Pakrac d.o.o. u sklopu projekta „ Korisnička podrška PCP-a“, financiranog bespovratnim sredstvima Europske unije i Europskog fonda za regionalni razvoj organizira radionicu na temu GDPR ( Opća uredba o zaštiti podataka )

Predavanje će biti održano 17. svibnja u 9:30 sati u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog centra Pakrac, Zona male privrede 5, Pakrac. Predviđeno trajanje je dva školska sata. Predavanje će voditi stručnjakinja iz prakse, Melita Baričević-Prohaska, dipl. iur.

Cilj ponovljene radionice je naglasiti osnovna pravila iz Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka kao i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka, s posebnim osvrtom na radne odnose.

Sudionicima predavanja će biti prezentirani praktični primjeri: smjernice odnosno općih pravila zaštite osobnih podataka u trgovačkom društvu, obrazac privole ispitanika, obrazac izjave o povjerljivosti, informacije koje voditelj obrade daje ispitaniku u trenutku prikupljanja osobnih podataka, primjerak pravilnika o videonadzoru, primjerak ugovora između voditelja i izvršitelja obrade, te primjerak odluke za davanje punomoći za prikupljanje, obrađivanje, korištenje i dostavljanje osobnih podataka.

Zainteresirani sudjelovanje mogu prijaviti na e-mail adresu : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do četvrtka, 16. svibnja.