banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

„Pakrac je jako ponosan što će u Endiju Schrötteru imati svog predstavnika na Eurosongu, najgledanijem glazbenom showu kojeg prati više od 200 milijuna gledatelja i kojeg se često naziva svjetskim prvenstvom u glazbi. Velika je to stvar za naš grad u kojem je Endi uvijek imao veliku potporu, a tako će biti i ubuduće“, rekla je gradonačelnica Anamarija Blažević koja je u svom uredu danas primila 21-godišnjeg sugrađanina Endija. On će biti dio tima koji će od 14. do 18. svibnja u Tel Avivu predstavljati Hrvatsku.

Endi na sceni kao plesač

Na ovogodišnjem Eurosongu Hrvatska se predstavlja pjesmom „Dream“ koju izvodi 19-godišnja pjevačka zvijezda Roko Blažević, a s njim će na sceni biti plesači Endi i Diego.

U kratkom i ugodnom razgovoru u kojem je sudjelovao i Endijev manager Mihovil Bek, prisjetili su se Endijevih samih početaka i Supertalenta 2011. godine kojim je i započela Endijeva zvjezdana karijera.

„Pakrac je moj grad i to često i svugdje ističem i uvijek se u Pakracu osjećam ugodno iako bih volio dolaziti i češće, ali brojne obaveze to baš i ne dozvoljavaju. Potporu sam uvijek imao i među ljudima, ali i u samom Gradu Pakracu koji mi je na svaki mogući način pomagao i izlazio u susret na čemu sam zahvalan. Lijepo je znati da je tvoj grad uz tebe“, rekao je tom prilikom Endi, koji u glazbenim krugovima nosi nadimak „hrvatski Justin Biber“, a koji će s hrvatskom delegacijom put Izraela krenuti već 6. svibnja.

Pakrac bogat sadržajima za mlade

I gradonačelnica Blažević i Endi su se složili kako je Pakrac mala sredina, ali je bogata ponudom za mlade i pruža sadržaje i mogućnost da mladi poput Endija, uspiju u životu i da imaju priliku živjeti svoje snove.

Endi je student završne godine Studija suvremenog plesa na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a iza sebe ima određeno Eurovizijsko iskustvo jer je 2017. godine bio član tima Jacquesa Houdeka s kojim je sudjelovao u snimanju videospotova za pjesmu 'My friend'.

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić