U nizu aktivnosti koje se održavaju tijekom travnja, u organizaciji Palijativnog tima Lipa u sklopu projekta „Gea oprosti“, jučer su svoj su doprinos dala i djeca iz pakračkog Dječjeg vrtića „Maslačak“. Uz članove Palijativnog tima, djelatnice i mališani dječjeg vrtića Maslačak i gradonačelnica Anamarija Blažević posadili su stablo ukrasnog bagrema na dječjem igralištu u „Veneciji“ što je postala već tradicionalna akcija, jer je ovo četvrto stablo koje je posađeno na ovom igralištu.

Program Palijativnog tima LiPa nastavljen je danas u pakračkom matičnom vrtiću gdje je šezdesetak mališana učilo o prirodi, biljkama i hrani pripremivši uz pomoć odgajateljica pravo klijalište sjemena, te se dobro zabavili uz edukativni crtić.

Danas je s počekom u 18 sati zakazano i javnozdravstveno predavanje dr. Jasmine Kovačević u pakračkom Domu zdravlja, a članovi i volonteri Palijativnog tima „LiPa“ 18. travnja na pakračkoj tržnici besplatno će građanima mjeriti tlak i šećer u krvi. Program završava 29. travnja kreativnom radionicom u Gradskoj knjižnici Pakrac koju će održati Mira Čelec.