banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Forum žena SDP-a i ove godine tradicionalno podržava, devetu po redu, humanitarnu akciju „Omiljeni cvijet Ane Rukavine“ u kojoj se na pakračkom trgu dr. Franjo Tuđman u subotu prijepodne (od 9 do 12 sati) prodajom tulipana prikupljaju novčane donacije za rad Zaklade Ana Rukavina.
„Pakrac je samo jedan od 104 grada i općine u Hrvatskoj gdje se provodi ova humanitarna akcija. Ovo je sedma godina kako smo se kao pakrački Forum uključili i podržali akciju i nadam se da će nas sugrađani kao svake godine podržati u ovom humanom činu“ rekla je Vesna Tomić, predsjednica Foruma žena SDP-a GO Pakrac.
U dosadašnjim akcijama tijekom godina prosječno je sakupljano nešto manje od dvije tisuće kuna godišnje, pa je realno očekivati da će i ovogodišnja biti u sličnim financijskim okvirima. Cilj akcije je podupiranje rada Zaklade Ana Rukavina - razvoj Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, Banke krvi iz pupkovine te promicanje i poticanju mladih stručnjaka u području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić