Na sajmu udruga koje je organizirala Turistička zajednica Grada Pakraca povodom obilježavanja Dana Grada, danas je ispred Gradske sportske dvorane svoje proizvode izložilo 32 udruga i OPG-a iz pet županija.

Posjetitelji mogu vidjeti unikatne radove poput izrade zlatoveza, nakita, vezenja, obradu drveta te kupiti i prigodne uskrsne šarene rukotvorine poput pisanica svih oblika i raznih načina ukrašavanja. Organizatori su se pobrinuli i za one najmlađe, uz šarenilo balona i slastica, na travnatoj površini pokraj sportske dvorane postavljen je i zabavni park.

I ove godine vrijedni članovi naših lokalnih udruga pripremili su razne delicije, tako moglo se isprobati raznih slanih i slatkih slastica, a članice udruge “Hrvatska žena” Prekopakra i ove godine pripremile su različite vrste torti i kolača koje su dijelile posjetiteljima kao poklon povodom Josipova.

NAKON SAJMA KONCERT „MAGAZINA“

Pakračanke i Pakračani u povodu Dana Grada svake godine imaju prigode u svome gradu uživati i u velikom koncertu, a večeras će  ih zabavljati grupa „Magazin“ u Gradskoj sportskoj dvorani, na velikom koncertu koji će početi u 20 sati. Ulaz na koncert neće se naplaćivati.

FOTOGALERIJA