Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Razbojništvo“ na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, jutros su policijski službenici PP Pakrac u Pakracu zatekli dvije muške osobe koje se dovode u vezu s navedenim djelom od kojih je jedna uhićena, a druga u bijegu.

Policijski službenici intenzivno tragaju za odbjeglom osobom, a radi se o muškarcu starosti oko 35 godina, jače građe, crne kose, odjeven u traperice i  sivu majicu s kapuljačom, a koji je najvjerojatnije naoružan.

Pozivamo građane na oprez, a ukoliko raspolažu korisnim informacijama o osobi za kojom se traga neka  obavijeste policiju na broj 192, stoji u priopćenju Nikoline Janković, glasnogovornice PU Požeško-slavonske.

Zbog sumnje u pljačku poštanskog ureda u Siraču jutros je pakračka policija zatekla dvojicu osumnjičenih muškaraca koji se dovode u vezu s tom pljačkom te je pritom jedan od njih i uhićen dok je drugi pobjegao. Pljačka poštanskog ureda u Siraču dogodila se oko 7:20 ujutro, a pakrački policajci dvojicu osumnjičenih muškaraca legitimirali su u Pakracu oko 10 sati.