banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

3. Zimski vatrogasni kup u organizaciji Vatrogasne zajednice Pakrac – Lipik ove je nedjelje u lipičkoj školskoj dvorani okupio preko stotinu vatrogasaca iz dvadeset gravitirajućih društava. Raspoređeni u pet kategorija demonstrirali su usvojeno znanje i vještinu na vježbi sastavljanja usisnog voda, a najviše spretnosti kod mladeži pokazali su predstavnici DVD-a Donja Obrijež. Kod seniorskih muških A ekipa najuspješniji su bili vatrogasci iz DVD-a Veliki Banovac ispred Antunovca i D. Obriježi, dok je kod muških B ekipa (iznad 30 godina) slavio DVD Pakrac ispred Antunovčana i D. Obriježi. Kod žena u kategoriji mladeži najbolje su bile predstavnice DVD-a Antunovac, a u seniorskoj konkurenciji pobijedile su članice DVD-a Donja Obrijež.
Podsjetimo, Zimski dvoranski kup je jedino dvoransko natjecanje ovakve vrste u županiji, a svake se godine u zimskom periodu i svojevrsnoj pauzi od operativnih djelovanja naizmjenično održava u pakračkoj ili lipičkoj dvorani.

Kup je svečano otvorio gradonačelnik Lipika Vinko Kasana pohvalivši ga tom prilikom kao odličnu prigodu za održavanje operativne spremnosti vatrogasnih postrojbi, a slično je u svojemu obraćanju ponovila i gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević dodatno zahvalivši vatrogascima na brizi o budućnosti kroz ustrajan rad s mladeži.
Poželjevši fer i korektno natjecanje pozdravne riječi uputili su i vatrogasni zapovjednik Požeško-slavonske županije Josip Ugrin te predsjednik VZ područja Pakrac-Lipik i zapovjednik DVD-a Lipik Tomislav Stokić.

REZULTATI

KATEGORIJA: SENIORI – A (MUŠKI)
1. Veliki Banovac
2. Antunovac
3. Donja Obrijež
4. Brestovac
5. Lipik
6. Omanovac
7. Gaj
8. Pakrac
9. Brekinska
10. Prekopakra

KATEGORIJA: SENIORI – B (MUŠKI)
1. Pakrac
2. Antunovac
3. Donja Obrijež

KATEGORIJA: SENIORI – A (ŽENE)
1. Donja Obrijež
2. Antunovac

KATEGORIJA: MLADEŽ - MUŠKI
1. Donja Obrijež
2. Marino Selo
3. Antunovac

KATEGORIJA: MLADEŽ - ŽENE
1. Antunovac

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić