U želji da psi smješteni u Skloništu za životinje Bučje postanu dio nečije obitelji, te da bokseve u kojima trenutno borave zamjene novim domom, Grad Pakrac udomljavanje upravo ovih pasa poticat će novčanom nagradom od 1000 kuna po psu, piše u obavijesti na službenim stranicama Grada Pakraca.

O trošku Grada Pakraca, svi psi su cijepljeni, mikročipirani, kastrirani i izrađena im je putovnica (zdravstvena knjižica), čime su novi udomitelji oslobođeni dodatnih izdataka. Udomitelji moraju biti punoljetne osobe, s prebivalištem na području Republike Hrvatske, a sporazumom će se obvezati o savjesnoj brizi o psu kojeg su odlučili udomiti.

Ukoliko građani žele svoj dom podijeliti s jednim novim četveronožnim stvorenjem, mogu se obratiti putem mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te saznati sve potrebne informacije vezane uz ovu akciju.

„Udomljavanjem činite dobro djelo pružajući novi život svakom napuštenom psu, a oni to jednostavno osjete i znaju, i voljet će vas zbog toga dok god su živi“, poručuju na stranici Grada Pakraca.

Na ovom linku možete vidjeti pse koji čekaju na udomljavanje