Književna tribina, pub kviz te radna akcija aktivnosti su koje će u studenom provoditi Klub mladih Aurora.

7. 11. Gradska knjižnica Pakrac - putopisno predavanje

Maja Klarić s početkom u 18 sati predstavit će svoju novu knjigu "Vrijeme badema". To  je Majina četvrta knjiga, putopis s hodočašća Camino de Santiago, 880 km dugog puta koji je prehodala 2010. godine.
"Maja Klarić prva je u hrvatsko suvremeno putopisanje uvela poeziju i gotovo je jedina zaslužna za stvaranje novog žanra - putopoezije. Vrijeme badema prijelomni je putopis u Majinom opusu kao i u pregledu hrvatskog putopisa uopće.

Putopjesnikinje Maje Klarić koja nas vodi na 880 km dugo putovanje - pješice. U četveročlanoj skupini, Maja je krajem 2010. godine prehodala poznato hodočašće Camino de Santiago koje povezuje mjestašce Saint Jean Pied du Port na jugu Francuske s gradom Santiago de Compostela u Galiciji. Kao da tih 780 kilometara pješice nije bilo dovoljno, nastavili su još tri dana do mjesta Finisterre na obali Atlantskog oceana, gdje su završili svoje prvo veliko pješačenje. Putopis „Vrijeme badema“ prva je Majina knjiga u prozi, nakon tri zbirke putopisnih pjesama:

8. 11. Pub kviz "Svega pomalo"

S početkom u 18 sati u Caffe baru Jet – Set održat će se pub kviz. Skupi ekipu od 3 do 5 članova, timski pokaži što znaš i pritom se odlično zabavi!

Prijave traju do 8.studenog  do  16:00h putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem privatne poruke na našem Facebook profilu.  Najbolje čekaju prigodne nagrade Aurora klub mladih.

23. 11. Zelena akcija u gradu

Zajedno s Glazbenom školom Pakrac  imat ćemo radnu akciju u sklopu projekta Vau park!

Pridruži se volonterskoj akciji uređenja parka za pse i zajedno kao klub mladih sa Glazbenom školom Pakrac, učinimo jednu zelenu površinu razigranijom!

Vrijeme i mjesto nalaska biti će naknadno objavljeno na Facebook stranici.

Edukacija o promociji volonterstva

Planiramo održati i edukaciju o promociji volonterstva među mladima u suradnji sa Srednjom školom Pakrac, a  termini će biti objavljeni na našoj Facebook stranici.