Na zelenom dijelu pakračke tržnice danas se održava treći pakrački buvljak koji će raditi do 13 sati. Na dvadesetak štandova žene su izložile prodaji po vrlo povoljnim cijenama razne rabljene  kućne potrepštine, ponajviše odjeću i obuću za djecu, koja im više ne treba, a koje mogu nekome  biti upotrebljive.

Osim odjeće za djecu, na štandovima se može pronaći i odjeća za odrasle te drugi modni dodaci poput marama ili torbi.

Kako nam je rekla Katarina Lahovsky Kobetić, jedna od inicijatorica, s dosad održanim buvljacima su zadovoljne s obzirom da se takav način robne prodaje u Pakracu organizira sada tek treći put, a cijene je okarakterizirala kao vrlo povoljne s obzirom da je sva roba koja je izložena u izuzetno dobrom stanju. Najviše se proda dječje odjeće i obuće, ali ne zaostaje niti prodaja odjeće za odrasle. Katarina kao eventualni nedostatak ističe sramežljivost muškaraca jer su im na prva dva buvljaka dolazili građani tražeći razne alate ili neke druge alatne predmete za hobije ili rad vrtu i slično. Upravo zato, kako kaže Katarina, plan je biti uporan s organizacijom buvljaka kako bi se i drugi sugrađani uključili s puno više sadržaja te bi tada eventualno preselili i na drugu atraktivniju lokaciju u gradu.

I ovim putem organizatorice pozivaju građane da ih posjete, nađu nešto za sebe i da se uključe u četvrti buvljak koji ćemo najaviti i putem našeg portala.