banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 

Pakrac će biti domaćin 6. kongresa o prevenciji i rehabilitaciji u psihijatriji s međunarodnim sudjelovanjem, a koji će od 13. do 15. rujna biti održan u Hrvatskom domu dr. Franje Tuđmana, u organizaciji Zagrebačkog instituta za kulturu zdravlja.

Kongres na kojem se očekuju ugledni hrvatski i svjetski eksperti iz područja psihijatrije, ali i cjelokupne medicine, počinje danas u 16 sati svečanim otvaranjem te će se nastaviti stručnim predavanjima gdje će kroz tri dana svoja iskustva i znanja razmijeniti tridesetak stručnjaka predavača.

U sklopu kongresa danas je s početkom u 19,30 sati najavljeno i otvaranje izložbe „Mozak, um i umjetnost“ u Muzeju grada Pakraca nastaloj kao rezultat rada profesora psihijatara sa studentima Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Kako najavljuje organizator ovog kongresa, u Pakracu će u petak 14. rujna oko 18 sati, u starom dijelu pakračke bolnice, nekadašnje psihijatrije,  biti održana  predstava „Potrošeni snovi“ koju izvodi glumica Natalija Đorđević, a trebao bi između ostalih nazočiti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Kompletan program možete vidjeti  ovdje.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić