Treće izdanje pakračkog PUB kviza održanog sinoć u ugodnoj atmosferi terase Hotela Pakrac pripalo je ekipi Ljepotice i zvijer.
Kviz je ove godine imao sedam ekipa s tri do pet igrača (Ljepotice i zvijer, Otporni na znanje, Superstars, Skok s votkom, Međedi, Šišmiši i Karanfili) sastavljenih većinom od mladih ljudi koji su udružili znanje u četverokružnom natjecanju poznate forme, koja je po jednom krugu imala petnaest nasumično raspoređenih pitanja iz područja povijesti, geografije, sporta, kulture, umjetnosti, lokalne i svjetske povijesti sve do latinskih izreka ili poznavanja filma. Natjecatelji su za svaki odgovor imali trideset sekundi, a kroz 60 – minutno natjecanje najpotkovanija znanjem pokazala se ekipa Ljepotice i zvijer u sastavu Nikolina Mijoč, Zvjezdana Drašner, Branka Dokša, Mirela Miletić i Matija Kulhavy. Oni su ovom pobjedom ujedno prekinuli dominaciju ekipe Otporni na znanje, dvostrukih pobjednika dosadašnjih izdanja kviza, koji su sinoć osvojili drugo mjesto.

I ovogodišnje izdanje PUB kviza održano je u provjereno kvalitetnoj organizaciji Udruge djece branitelja Domovinskog rata Pakrac – Lipik, a u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Pakraca.
Odličan štimung, ugodna atmosfera i vrlo dobar odaziv ekipa, potvrda su da kod nas postoji interes za ovakav način zabave, a relativno jednostavna organizacija događaja razlog je više organizatoru da natjecateljima omogući svoje znanje staviti na kušnju i više puta godišnje.