banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 

U odmaralištu „Cvrčak“ na Viru Gradskog društva HCK Pakrac od 10. srpnja ljetuje skupina umirovljenika iz Pakraca, Lipika i Siska i vraćaju se 19. srpnja.

Sezonu ljetovanja na Viru otvorila su 15. lipnja djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje Rudolf Steiner iz Daruvara, nakon njih u odmaralištu su boravili članovi Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjima „Golubica“ iz Vukovara, dok su početkom srpnja na Vir stigli i korisnici Caritasove Kuće „ Sv. Vinka Paulskog“ iz Oborova.

Od 19. srpnja u dvanaestodnevnom boravku na Viru će ljetovati i djeca iz Srpskog kulturnog društva „Prosvjeta“ iz Zagreba, a organizirano će ljetovati i skupina umirovljenika iz Daruvara te 60-ak djece s područja Pakraca i Lipika izabrana putem socijalnih vijeća gradova Pakraca i Lipika koji i financiraju troškove boravka.

Kako nam je rekla Danijela Kiš, ravnateljica GD HCK Pakrac, sezona ljetovanja traje do 5. rujna i sva mjesta su popunjena, kako za grupna tako i za pojedinačna ljetovanja, te nema naznaka da će netko od postojećih rezervacija odustati.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić