Davor Lepka ostaje na čelu Udruženja obrtnika Pakraca i Lipika i naredne četiri godine, a njegov potpredsjednik će biti Robert Ružička, odlučili su sinoć na skupštini Udruženja njeni članovi. U izvršni odbor, uz dva čelna čovjeka, ušli su temeljem statuta predsjednici cehova: Zlatko Visković (uslužne djelatnosti), Vladimir Tessari (trgovina), Miroslav Delač (prijevoznici), Vanja Balen (frizeri), Martina Pilat (proizvodni) i Dražen Ivanović (ugostitelji).
To je završetak dvotjednih izbornih aktivnosti u Udruženju tijekom kojeg je oko 160 pakračkih i lipičkih obrtnika pisanim glasovanjem izabralo predsjednike cehova i 17 predstavnika u Skupštini.


Sinoć je na Planinarskom domu Omanovac Skupština izabrala i četiri predstavnika u Pokrajinskoj obrtničkoj komori Požeško-slavonske županije gdje će ih naredne četiri godine predstavljati Zlatko Visković, Miroslav Delač, Robert Ružička i Davor Lepka.
Govoreći o radu u protekle tri godine koje je proveo na čelu Udruženja Lepka je najviše spominjao radove na izgradnji obrtničkog doma kojima je objekt u Tomislavovoj ulici spojen na svu infrastrukturu, postavljena je sva vanjska stolarija, uređen jedan sanitarni čvor i u tijeku je unutarnje žbukanje. To su ostvarili dijelom svojim radom i sredstvima, a dijelom donacijama drugih obrtničkih udruženja, najviše iz Kaštela s kojima je uspostavljena vrlo dobra suradnja.
Želja je u ovoj godini u kojoj Udruženje obilježava 200 godina organiziranog obrtništva u Pakracu dovršiti objekt. Pored toga 2015. godine su se pridružili pakračkom sajmu Slavonski banovac pokrećući manifestaciju Grahfest koja je u ove tri godine narasla i postala pakračka prepoznatljivost. Sudjelovali su i u sličnim sajamskim manifestacijama u Lipiku te na pakračkom Multipaku, a sve s ciljem dovođenja gostiju u ta dva grada potičući tako, kako njihovu, tako i potrošnju sugrađana u njihovim obrtničkim radnjama.
Dosadašnji tijek obilježavanja 200 godina obrtništva u Pakracu protekao je u suradnji s Gradskim muzejom kada su na Noći muzeja imali tematsku izložbu te nedavnim okruglim stolom na istu temu. Namjera im je do jeseni dopisati postojeću monografiju Povijest obrta u Pakracu, izdanu prije 20-tak godina. Pored toga omasovili su sudjelovanje pakračkih i lipičkih obrtnika na susretima obrtnika Hrvatske, sudjelovali u radu POK-a i HOK-a te intenzivirali kontakte s nekoliko drugih obrtničkih udruženja.
Radi nedostatak novaca u Udruženju pred tri godine su raskinuli radni odnos s profesionalnom tajnicom te je tu dužnost volonterski obnašala Vera Pečanić kojoj je sinoć produžen mandat. No želja je u naredne tri godine, uz sufinanciranje HOK-a, ponovo zaposliti profesionalnog tajnika, preseliti u novi objekt, a postojeći prodajom ili najmom staviti u funkciju neke od obrtničkih radnji.
Bilo je govora i o pokretanju na razini Udruženja neke vrste solidarnog fonda kojima bi se pomoglo obrtnicima na dugotrajnom bolovanju, a ideju s jasnim kriterijima mora razraditi Izvršni odbor.
Kako je sinoć došlo do djelomičnih promjena u upravnim tijelima Udruženja, Lepka je pismeno zahvalio Zvonku i Kazimiru Martinoviću na dugogodišnjem radu u upravnim tijelima Udruženja.