Današnji dan nudi pregršt događanja u sklopu Multipak Expoa 2018. Trenutno je u toku „ Mala ljetna škola aromaterapije“, radionica koju u Gradskoj knjižnici vodi Sandra Wolf Kramarić, a za one koji se osjećaju pustolovni u isto vrijeme se odvija i Geocaching event u dvorištu kurije Janković.

Kao i jučerašnjeg dana Hi-Fi izložba i glazbene slušaonice audiofili i znatiželjnici moći će obići na lokacijama Muzeja grada Pakraca, RobertoShopa, Gradske vijećnice i Hotela Pakrac u trajanju od 10 do 19 sati.

Dvorište kurije će biti centralna pozornica ovogodišnjeg Multipaka s cjelodnevnim zbivanjima tako da se uz spomenuti Geocaching, od 10 do 19 sati odvija i prodaja gramofonskih ploča pa svi ljubitelji vinila mogu pronaći nešto za sebe.

Multigrah je na rasporedu od 13 do 17 sati, a Multibajk - biciklom po Pakracu ćete se moći voziti od 11 do 12 i od 18 do 19 sati. Također posjetitelji ovogodišnjeg Multipaka moći će se voziti i kočijom od 13 do 17 sati, a pod nazivom MultIzlet s početkom u 11 sati organiziran je obilazak Pakraca, Ergele Lipik i Omanovca i povratak u Pakrac u 13 sati. U 17 sati u Glazbenoj školi bit će održana ceremonija čaja.

Uz ponudu domaćih proizvoda lokalnih proizvođača i svirku na otvorenom, za one koji Multipak posjete sa svojom djecom osiguran je i dječji kutak a za kraj ovogodišnjeg Multipaka rezerviran je nastup grupe Mayales koji će s početkom u 21 sat biti održan u Spahijskom podrumu.
Želimo Vam ugodnu Multipak subotu i odličan provod!