Gordan i Leon Krajačić iz pakračkog Crobrana sudjelovali su 12. i 13. svibnja u 3000 kilometara udaljenom nizozemskom Groningenu na seminaru borilačkih vještina „Dvorana Slavnih Magazina Warrior“ koji šestu godinu u nizu organizira njemački magazin za borilačke vještine „Warior“.

Otac i sin, osnivač i instruktor, Gordan i Leon pozvani su da sudionicima demonstriraju „Crobran – Hrvatska borbena učenja“ na ovoj, kako nam Gordan kaže, riznici znanja borilačkih vještina i stilova. „Cilj seminara je razmjena znanja, iskustva i uvažavanja različitosti, te učenje iz tih različitosti bez ikakvih ograničenja - osim onih koje si sami namećemo“ kazao nam je Krajačić stariji i dodao da su „svi majstori, organizator i sudionici seminara bili oduševljeni sa Crobran vještinom i nama kao instruktorima. Na seminaru smo upoznali nove borilačke prijatelje, učenike i majstore. Prisutni vrhunski majstori posvećeni su svojim stilovima i disciplinama ali otvorenog uma i uvijek spremni za suradnju i međusobnu razmjenu znanja i iskustva.“

Na seminaru je Gordan Krajačić primljen u Dvoranu Slavnih Magazina Warrior - čime je njemu osobno, ali i pakračkom klubu odano veliko međunarodno priznanje.

U radnom dijelu seminara sudionici su imali priliku učiti brojne stilove i discipline, te razmjenjivati međusobna iskustva, ideje i znanja.