Najveća regionalna multimedijalna izložba „Multipak“, sedma po redu, ove godine će biti održana od 28. svibnja do 2. lipnja. Mada je do tada ostalo još skoro mjesec dana, organizatorima (Robertoshop trgovina, Muzej grada Pakraca i Gradska knjižnica Pakrac) je program uglavnom poznat, a on kao i do sada objedinjuje izložbu audio i video opreme, koncerte, video projekcije, predavanja, radionice i ostale popratne kulturne i edukativne sadržaje o čemu ćemo vas detaljno obavijestiti naknadno.
Prema najavama organizatora i ove godine posjetitelje ponovno očekuje jedna od najvećih i najboljih audio/video izložbi (1. i 2. lipnja) na ovim prostorima. Naglasak je i ove godine na HIFI uređajima vrhunskog dizajna i kvalitete koji će pružiti nezaboravno iskustvo uživanja u vrhunskom zvuku. Veliki broj ovih uređaja će svoju premijeru imati upravo kod nas pa će ovogodišnja izložba kao i one dosadašnje biti jedinstvena ne samo u domaćim već u svjetskim razmjerima, kažu organizatori. Dio toga će se moći provjeriti tijekom samog Multipaka kroz koncerte vrhunske glazbe uživo. Također kao i uvijek u programu su edukativna predavanja i radionice kojima organizator potiče kreativnost u svijetu glazbe i drugih kulturnih izričaja.
Sve to događat će se na vanjskim i unutarnjim prostorima kompleksa Janković, gradskoj knjižnici, hotelu Pakrac i Spahijskom podrumu, a s točnom satnicom i sadržajima događanja naši čitatelji će biti upućeni pravovremeno.