Hajduk je izgubio u Jelisavcu od domaćeg Vihora s 4:2 u utakmici 24. kola MŽNL Slavonije i Baranje i nakon tog poraza trenutno se nalazi na 12. mjestu prvenstvene tablice s 27 osvojenih bodova. U utakmici u kojoj je Hajduk igrao bez povrijeđenog Cerovečkog te kartoniranog Kovačića pogotke su postigli Kaurin i Šugić, a ono što trenera Krizmanića eventualno može veseliti je vrlo dobra igra strijelca i povratnika u momčad Kaurina, kao i dojmljiva predstava mladog vratara Tomašića koji je obranio jedanaesterac domaćinima, ali i s nekoliko odličnih intervencija spasio Hajduk i težeg poraza.
Ovo je treći poraz u nizu Hajduka nakon serije odličnih rezultata, nakon Tenje drugi se dogodio u srijedu u Pakracu kad su u utakmici 23. kola poraženi od vodećeg Zrinskog iz Jurjevca. Iako je do posljednjih minuta Hajduk imao bod u džepu, gosti su ipak uspjeli postići pogodak i iz Pakraca otići s punim plijenom. Pakračke golove zabili su B. Prohaska i Kovačić.
U sljedećem kolu u Pakracu gostuje pretposljednji Borac-Agrar iz Bobote i od domaćina se očekuju novi važni bodovi. Utakmica se igra 5. svibnja (subota) u 17 sati.
U 1. ŽNL Lipik je nakon serije poraza napokon upisao nove bodove. U subotu su u utakmici 18. kola bili bolji od Požege s 2:0, a pogotke su postigli Jozipović i Šugić. Nakon ove pobjede Lipičani trenutno zauzimaju 7. mjesto na tablici s 26 osvojenih bodova.
U 2. ŽNL polovičan uspjeh naših. Obriježani kao da posustaju, nakon domaćeg remija protiv Dinama iz Rajsavca prošlog vikenda, jučer su poraženi u Zagrađu kod Graničara. Završilo je 5:2, a golove za momčad trenera Škariota zabili su Savi i Ajman. Dobrovac je slavio u gostima kod Kamena u Vetovu. Vrijedna pobjeda stigla je u pravo vrijeme. Nakon dva poraza od najslabijih momčadi lige u tom trenutku, Gurdonovi igrači slavili su minimalno s 1:0, a pogodak vrijedan bodova postigao je ponajbolji igrač Dobrovčana Visković. Ovom pobjedom Dobrovac je došao na 4. mjesto s 23 osvojena boda, 4 više od Croatije koja je sad 7. Iduće kolo u Dobrovac stiže vodeći Omladinac iz Čaglina, a u Obrijež Graničar iz Bučja. Utakmice se igraju 6. svibnja u 17,30 sati.
U trećeligaškom društvu našim ligašima ponovo su pune mreže. Ovaj put Badljevčani su poraženi u Eminovcima s 4:0, dok je istim rezultatom u Prekopakri slavila Lipa iz Stare Lipe.