Danas poslijepodne na našim prodajnim mjestima u Pakracu i Lipiku možete kupiti novi 551. broj Pakračkog lista u kojem možete pročitati:

PRIČA S NASLOVNE STRANE: ZAŽIVIO PROJEKT ZAŽELI

U 180 kućanstava stigli pomoć i topla riječ: S koordinatoricom projekta Vlatkom Jurina i dvije zaposlene žene obišli smo dvije obitelji koje kroz program „Zaželi“ dobivaju pomoć u kući te prenosimo njihova iskustva u prvih 40 dana projekta. Piše Darko Baronica

INTERVJU: SANJA DELAČ, RAVNATELJICA OSNOVNE ŠKOLE: I pored općeg napretka, najvažniji je kreativan učitelj

Puno se je toga događalo u Osnovnoj školi braća Radić ju ovoj školskoj godini, bilo da je riječ o poboljšanju materijalnih uvjeta rada, ali  o raznim popratnim aktivnostima. No najveća investicija, temeljita obnova u svrhu energetske učinkovitost tek slijedi. O svemu tome smo razgovarali s ravnateljicom Sanjom Delač.

LJUDI I ŽIVOT: DAVOR MERINGER Loptom za kruhom i do bogatog Kuwaita: Davor Meringer, naš nekadašnji sugrađanin godinama je bio vrhunski sportaš, najprije kao  igrač, a poslije kao trener sudjelovao u brojnim međunarodnim odbojkaškim natjecanjima. Dio trenerske karijere je proveo i u Kuwaitu, a sada isti posao radi u Osijeku. O njegovim iskustvima, ali i sjećanjima piše Dinko Kliček.

ODOBREN PROJEKT GRADU PAKRACU: Za obnovu trga 7,5 milijuna kuna

OBNOVE UČENIČKOG DOMA SREDNJE: Obnovom do značajne uštede toplinske energije

NEZAPOSLENOST I ZAPOŠLJAVANJE U OŽUJKU: Rekordno niska nezaposlenost

MINISTARSTVO KULTURE ODBRILO PAKRACU NOVI KULTURNI PROJEKT: KPD Slogi 600.000 kuna

SREDNJA ŠKOLA PAKRAC: Dva prva razreda u eksperimentalnom programu PRORAČUN PAKRACA: Za projekte iz kulture 160.000 kuna

POTROŠNJA PLINA OVE ZIME: Uštede u prosincu i siječnju potrošio ožujak

POLJOPRIVREDA LIPIK: Sjetva kasni

OŠASNA IMOVINA: Nasljedstva koja nikoga ne vesele

POVIJESNO DRUŠTVO: Predstavljen deseti Zbornik i udžbenik zavičajne povijesti

SPORTSKI OBJEKTI: Pri kraju izgradnja teniskih terena

NOGOMET: Odlično proljeće Hajduka

Sve to pročitajte u NOVOM BROJU PAKRAČKOG LISTA kojeg možete kupiti već danas na sljedećim lokacijama:Kiosk LORD, MLIN I PEKARE (Hrvatskih velikana, Strossmayerova, Matije Gupca, Prekopakra), KTC, TO KRNDIJA.

U Lipiku naše novine možete kupiti u trgovini MLIN I PEKARE (Slavonska ulica)