banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Zaklada Slagalica i Grad Pakrac pozivaju sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ koje će biti održano 22. ožujka u 16 sati u prostorijama gradske vijećnice u kuriji Janković. Riječ je o novom programu u Pakracu poznate i u više navrata od strane različitih udruga i ustanova  korištene zaklade „Slagalica“ .

Grad Pakrac je, s područja Požeško-slavonske županija, zajedno s  gradovima  Kutjevo i Pleternica te općina Kaptol i Velika nakon kandidature temeljem Javnog poziva u siječnju odabran za provedbu programa „Aktivni u zajednici“ koji ima za  cilj povećati društveni kapital.

Riječ je o uvodnoj radionici gdje će u trajanju od 90 minuta stručne osobe iz „Slagalice“ zainteresiranim građanima, udrugama i drugim institucijama pojasniti mogućnosti pristupa određenim donatorskim sredstvima za provođenje njihovih programa koji imaju za cilj rješavati konkretni problem koji su sami dionici istaknuli kao prioritet  u  njihovoj zajednicu, te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje.

 

 

 

 

 

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić