Rad 17 sportskih udruga gradski proračun je posredstvom Sportske zajednice Grada Pakraca lani sufinancirao s 376 tisuća kuna i po prvi put su planirana proračunska sredstva za sport realizirana sto posto, naglasio je Denis Relota, tajnik Sportske zajednice Grada Pakraca na skupštini što je održana 15. ožujka. Pored toga upravljajući sportskom dvoranom i kuglanom Sportska zajednica je realizirala 568.000 kuna prihoda koji su potrošeni na održavanje tih objekata,  plaće tajnika, četiri zaposlenika dvorane te honorarnog domara na kuglani kao i na materijalne troškove rada Zajednice pri čemu je ostvaren višak prihoda u iznosu od 24.000 kuna.

Osim što su izvješće prihvatili članovi Skupštine, rad je pohvalila i gradonačelnica Anamarija Blažević naglašavajući da ova institucija, iako mlada, pokazuje sve više opravdanost njenog osnivanja.

U članstvo zajednice je primljen jesenas osnovan Odbojkaški klub „Lipa“.

Kako je od osnutka Zajednice prošlo četiri godine, skupština je bila i izborna. No sastav čelništva u naredne četiri godine je vrlo malo promijenjen. Sadamir Delihođić je ostao predsjednik, a u Izvršni odbor su još izabrani  Josip Šebić kao dopredsjednik te članovi Marijan Prohaska, Marko Straga i Krešimir Hihlik.