banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Ponajbolja hrvatska malonogometna momčad MNK Futsal Dinamo gostovala je jučer u Pakracu, u organizaciji UDBDR Pakrac, Grada Pakraca, Požeško-slavonske županije i TZ Grada Pakraca, povodom programa obilježavanja 27. godišnjice početka rata u RH.
Kao i proteklih godina, dolazak uvaženih sportskih gostiju privukao je popriličnu pažnju gledatelja koji su, za razliku od ranijih godina, ove nedjelje mogli pogledati i mlađe kategorije kako zagrebačkih, tako i domaćih nogometaša.


Goste iz Zagreba je u ime organizatora cjelokupnog programa obilježavanja, pozdravio Miroslav Ivančić, predsjednik GV Grada Pakraca i UHPB Pakrac – Lipik, zahvalivši pritom sportskim gostima što dolaskom svake godine pomažu očuvati uspomenu na važne datume i događaje iz povijesti stvaranja hrvatske države. Kulturnim štihom sportsku je večer prožeo Željko Milašinović, pročitavši vlastite stihove domoljubne tematike.

Sportski program su otvorili pioniri Lipika 1925 i Škole Futsala, a po futsal pravilima (4+1) s 5:2 slavili su Zagrepčani. Drugu utakmicu večeri odigrali su kadeti Hajduka iz Pakraca i kadetske Škole Futsala, a neizvjesna, izjednačena i uzbudljiva malonogometna predstava završila je bez pobjednika - 1:1. U glavnoj utakmici dana kombinirana momčad UDBDR Pakrac sastavljena od aktivnih igrača s područja Pakraca i Lipika očekivano je s 0:6 poražena od lidera 1. HMNL.


Neposredno prije sportske večeri, delegacija Futsal Dinama obišla je RKT groblje te položila vijenac kod spomen obilježja palim braniteljima, posjetili su potom oba muzeja, a zapalili su i svijeću kod spomen-obilježja ispred PP Pakrac.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić