Najvažnije je u tekućoj sezoni osiguranti opstanak u 2. ŽNL, a ostale aktivnosti na uređenju okoliša ili radova na klupskim prostorijama bit će odrađene sukladno mogućnostima, zaključeno je na skupštini Nogometnog kluba Croatija iz Donje Obriježi održanoj 24. veljače u lokalnom vatrogasnom domu.

Iz izvješataja o radu kluba u protekloj sezoni, koje je podnio predsjednik Darko Jozipović, izdvojena je nešto skromnija natjecateljska sezona gdje je u seniorskoj kategoriji osvojeno 8. mjesto, dok su kao 6. završili juniori. Niti prvi dio tekuće sezone ne obećava previše jer su nakon jesenjeg dijela prvenstva seniori pretposljednji, dok su juniori neznatno bolji nego lani. Jozipović trenutnu klupsku prosječnost djelomično opravdava teškim vremenima i nemogućnošću dovođenja igračkih pojačanja.

U ostale aktivnosti u izvještaj su ubrojana i dva malonogometna turnira koja se u ljetnim danima, već tradicionalno održavaju u Obriježi.

Financijski izvještaj podnio je i obrazložio Tonći Savi, blagajnik kluba, a tajnik kluba Dražen Bez je kroz plan i program rada izdovojio dovršetak natjecanja u 2. ŽNL te zdravo funkcioniranje kluba. Prijateljska sugestija na plan rada stigla je i iz redova vjernih navijača Obriježana, kroz riječ Željka Martinellija, nekadašnjeg igrača. On je „pozvao na uzbunu“ i naglasio nužnost ostanka u 2.ŽNL u kojoj još ima natjecateljskog duha, ali i kakvog takvog reda u organizaciji natjecanja, jer ne želi svojim prijateljima i djeci u budućnosti igranje u 3. ligi koja je posljednji rang natjecanja u svakom smislu.

Skupština je iskorištena i za imenovanje novog vodstva kluba. Na mjestu predsjednika ostaje Darko Jozipović, novi podpredsjednik kluba je Dražen Grlica, tajnik je Kristijan Marošević dok će se financijama baviti Antonio Jozipović.

Pristutne je u ime gradskih struktura pozdravio i pohvalio Denis Relota, predsjednik Sportske zajednica Grada Pakraca najavivši i neznanto povećanje sredstava iz gradske blagajne.

Donacija Antuna Digala

Prije početka skupštine, Antun Digalo - bivši nogometaš kluba još iz vremena dok se zvao „Slavica“ -  Obriježanima je donirao garnituru seniorskih dresova. Lijepa gesta nogometnog zaljubljenika, kojemu ovo nije prva humanitarna gesta. Nedavno je isto učinio i u Pakracu kad je garnituru poklonio nogometašima „Hajduka“.