KPD „Sloga“ u povodu Valentinova u caffe Cinema (predvorje kina Hrvatski dom) u srijedu  organizira  nastup mladog perspektivnog glazbenika Dine Purića koji će izvoditi vokalne starine, sevdah i etno skladbe.

On je  krajem 2016. godine  svoj prvi singl – „Prazna pitanja, a široj javnosti postao je poznat kao jedan od sudionika u prvoj sezoni HRT-ova showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“.

To je ujedno i prvi koncert iz ciklusa „Strujom protiv žaruljanja“  koji je „Sloga“ kao  klupski program koji sadržajem i aktivnostima promovira i predstavlja "drugačiju", kvalitetnu, modernu, urbanu glazbu za razliku od  sveprisutnoj turbo folka, prijavila za sufinanciranje Ministarstvu kulture koje joj je odobrilo za tu namjenu 5.000 kuna.

U nastavku  ciklusa koji bi trebao služiti i kao promocija mladih glazbenika su još predviđeni koncerti u travnju zagrebačkog sastava „Hakuna Matata“ (rock i alternativa). U svibnju će koncert održati naš sugrađanin Martin Sić kao DJ Symart koji će ujedno u sklopu istog programa imati i radionicu za mlade koji će naučeno prezentirati na koncertu u lipnju. U svibnju u „Slogi“ predviđaju i  koncert bjelovarske rock grupe  „Flash Back“.

Financijsku pomoć za ovaj bogat glazbeni  program „Sloga“ će potražiti i u gradskom proračunu. No niti to neće biti dovoljno pa će pomoć u financiranju morati dati i publika plaćanjem ulaznica.   Ovog puta ulaznica i čaša crnog vina uz svijeće koštat će 20  kuna, a početak je najavljen za 20 sati.