banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Grad Pakrac s partnerima GD CK Pakrac, Hrvatski zavod za zapošljavanje i  Centar za socijalnu skrb Pakrac, objavio je na svojim službenim internet stranicama javni poziv za prijam u radni odnos na određeno vrijeme 30 žena  u projektu „Ja  sam žena, a ne broj“, u javnosti poznat kao projekt „Zaželi“

Zainteresirane nezaposlene žene s područja Grada Pakraca trebaju prijave za zasnivanje radnog odnosa dostaviti  pakračku gradsku upravu najkasnije do 1. veljače.

Uvjeti su da su kandidatkinje prijavljene u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (bez obzira na trajanje prijave) s najmanje završenom osnovnom školom, a najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem.

Prednost pri odabiru će imati nezaposlene žene koje su dugotrajno nezaposlene, starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve obiteljskog nasilja, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji. Traži se 30 radnica koje će raditi na raznim oblicima pomoći u kućanstvima starijih osoba i  osoba u nepovoljnom položaju.

Radni odnos se zasniva na  24 mjeseca.

Informacije i pojašnjenja, osim na stranicama Grada, mogu se dobiti i u gradskoj upravi (tel 411-080). (db)

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić