banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Danas u prijepodnevnim satima u sklopu akcije „Mir i dobro“ policijski su službenici u pakračkoj ulici Matije Gupca vršili preventivnu kontrolu svih sudionika u prometu. Uzimajući u obzir da je blagdanske vrijeme kad se očekuje pojačana cirkulacija vozila na lokalnim cestama, ovom akcijom upućuje se apel svim vozačima na odgovorno ponašanje.
„Današnjom preventivnom akcijom kontroliramo brzinu, alkohol i korištenje sigurnosnog pojasa, dakle klasične provjere, a u akciju je uključena lokalna zajednica koja će putem svojih predstavnika simbolično nagraditi savjesne vozače. Akcijom Mir i dobro osiguravamo sigurnost građana i prometovanja tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana“ rekao nam je Zvonimir Lukačević, voditelj odsjeka za sigurnost cestovnog prometa u PU Požeško – slavonske županije.
Uz policijske službenike na terenu je bila i gradonačelnica Anamarija Blažević kao predstavnik lokalne zajednice, a onim vozačima koji nisu počinili niti jedan od navedenih prekršaja uručila je prigodne poklone.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić