banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 

Tradicionalni Božićni sajam je pred vratima, a aktivnosti vezane za isti počinju već danas kad je na redu ocjenjivanje najljepše uređenog izloga ili poslovnog prostora. Tko je posao odradio najbolje i svoj prostor uredio u božićnom duhu odredit će tročlani žiri u sastavu Monika Lucić, Jelena Hihlik i Adrijana Pepić, imenovan od strane organizatora Grada Pakraca i Turističke zajednice Grada Pakraca.

Ono glavno slijedi sutra. Kratak presjek događanja potražili smo kod Gabrijele Sabo Seleši, voditeljice ureda TZ Pakrac. „Na sajam se do sad prijavilo oko 25 izlagača koji će u prostoru kurije Janković ponuditi svoje rukotvorine i proizvode pa je to prilika svim onima koji još nisu kupili božićni poklon da to učine na sajmu. Prodajni štandovi bit će postavljeni od 14 sati, a tijekom poslijepodneva očekuje nas i bogat kulturno umjetnički program u kojem će nastupiti djeca iz DV Maslačak, Tamburaški orkestar Grada Pakraca, učenici OŠ braće Radića te djeca iz KUD-a Seljačke sloge“.

Šlag na tortu je koncert poznate hrvatske kantautorice Mie Dimšić koji počinje u 17,30 sati, no ono najmlađima i najzanimljivije slijedi nakon koncerta kad se u pratnji članova MK Vitezovi tame očekuje dolazak Djeda Božićnjaka. Djeca će uz prigodan poklon dobiti mogućnost da se fotografiraju s omiljenim djedicom, a fotografije će roditelji moći kupiti u pakračkom FOTOimagu.

Tijekom popodnevnih događanja, nakon kulturno-umjetničkog programa, a prije samog koncerta u nebo će biti puštena i Lanterna želja, pa ako netko ima nešto specijalno za poželjeti neka se pripremi.

Za sve posjetitelje osigurana je i klasična božićna gastronomska ponuda. Da ne ponestane kuhanog vina, piva ili kobasica ove će se godine pobrinuti "Domaći" j.d.o.o.

 

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić