Neobično pismo smo dobili ovih dana od kolege novinara iz Varaždina Drage Labaša, a tema je pakračka – jedna od priča o našim stanovnicima u doba prognanstva 1991. godine.

U njemu piše: „Profesor sam u mirovini i živim u Varaždinu. Za vrijeme Domovinskog rata i inače bavio sam se novinarstvom. U Varaždinu su boravili mnogi izbjegli građani i djeca. Prilažem jedan objavljeni članak o jednoj djevojčici koja je došla u Varaždin kod rodbine i pohađala jedan vrtić. Bila je veoma draga i umiljata djevojčica koju sam zaista zavolio i o njoj napisao priloženi članak. Kako sada imam 74 godine a i Snježana je odrasla osoba volio bih je upoznati. Mogla bi to biti i lijepa priča za novine. Vjerojatno možete uči u trag te djevojčice (sada odrasle žene). Ako ju pronađete javite mi ili organizirajte neki susret.“

U prilogu je njegova mail adresa i broj mobitela kao i isječak iz novina s datum 12. studenog 1991. godine koji objavljujemo u cijelosti.

Prepozna li netko traženu Snježanu Pavlović tko ima neki kontakt s njom molimo da nam to javite u naše uredništvo kako bi kolegi u Varaždinu ispunili želju.