Dva teniska terena – ljepotana budućeg pakračkog sportsko-rekreacijskog parka, posljednjih dana poprimaju svoj konačan izgled. Nedavno postavljenje tenisita - završnog crvenkastog sloja zemljane podloge - ujedno je bila i posljednja radna aktivnost predviđenih zemljanih radova za ovu godinu.
„Osim tenisita postavili smo i držače za mrežu na igralištu, a još planiramo zaštitnom mrežom opkružiti oba igrališta kako bi ga kvalitetno fizički zaštitili prije zime. Kad bi uspjeli, mogli bi reći da je predviđeni ovogodišnji radni plan do kraja ispunjen“ pohvalio nam se Sven Zerdin, predsjednik Malog mosta.
Do svečanog otvaranja koje je predviđeno za proljeće potrebno je odraditi još neke stvari tehničke prirode, a na samom igralištu nedostaju tek linije i mreža. Cijelo tenis igralište u budućnosti bi trebale okružiti sponzorske blende koje se montiraju na vanjsku ogradu. Tenis blenda je proizvod izrađen od guste polietilenske mreže čija je primarna svrha zaštita tenis terena od pogleda, vjetra i prašine, a u standardnim dimenzijama široke su 12, a visoke 2 metra, no izrađuju se i po mjeri.
Od „mostovaca“ doznajemo da su trenutno u fazi prikupljanja financijskih ponuda za linije i mreže, ciljaju izvansezonsku kupnju kad su i cijene nešto povoljnije i uvjereni su da će do proljeća i prvih teniskih dana sve biti na svome mjestu.