banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 

Dvije slatke pobjede i dva uvjerljiva poraza  ostvarile su mlade selekcije Hajduka prošlog vikenda u prvenstvenim natjecanjima s „velikima“ iz Osijeka i Sl. Broda.

Kadeti (U17) su u Osijeku pobijedili nogometnu školu „Hypo limač“  s 3:1. Strijelci su bili dva puta Filip Dietzman i jednom Matija Vuić. Zahvaljujući ovoj pobjedi Hajdukovi kadeti trenera Siniše Grubišića  su ostali nakon devet kola u 1. Kvalitetnoj ligi mladeži Slavonije i Baranje s 19 bodova na viskom trećem mjestu, a do kraja tjedna ih čekaju još dva velika ispita. Već u srijedu na svom stadionu igraju zaostalu utakmicu protiv osječkog Grafičar Vodovoda, a u nedjelju slavonskobrodske Marsonie, dva protivnika iz vrha tablice.

Stariji pioniri trenera Darka Kelemena su na  gostovanje u Osijek otišli tek s 11 igrača i protiv snažnog protivnika izgubili s uvjerljivih 10:0 pa su s 8 bodova na tablici došli na 11. mjesto. I oni ovaj tjedan imaju raspored kao kadeti.

Mlađe dvije selekcije trenera Dubravka Ljevakovića ovog  vikenda su u prvenstvu Međužupanijske lige Brod-Požega  ugostili Marsoniu iz Slavonskog Broda. Velika radost je predstavljala pobjeda mlađih pionira (U12) nad izravnim konkurentom za vrh tablice od 2:1 (strijelci Luka Majstorović i Mateo Širac). Nakon 10 kola  s 23 boda su trećeplasirani.

Limači (U10) od istog protivnika su poraženi s 5:0 i s 15 bodova zauzimaju šesto mjesto. Idućeg vikenda obadvije ove selekcije čekaju ogledi ponovo s Brođanima, pri čemu će ih ovog puta ugostiti Željezničar.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić