Danas poslijepodne na našim prodajnim mjestima u Pakracu i Lipiku možete kupiti novi 544. broj Pakračkog lista u kojem možete pročitati:

PRIČA S NASLOVNE STRANE: Dvorište „Papuka“ ponovo na bubnju: Trgovački sud u Sl. Brodu oglasio je prodaju stečajne imovine tvrtke „Ferdinand“ koja se sastoji od industrijskog dvorišta bivšeg „Papuka“. Tako zainteresirani ponovo, ovog puta za manje od 6 milijuna kuna mogu kupiti oko 16 hektara zemljišta i ostataka nekadašnjih objekata, ponosa pakračke industrije. Piše Darko Baronica.

INTERVJU: MR. SCI. NEVEN GARAČA, PREDAVAČ NA VISOKOJ ŠKOLI U VIROVITICI: Naš sugrađanin, trenutno jedini Pakračanin predavač u viskom školstvu priča o svojim iskustvima i razvoju Visoke škole za menedžment u turizmu i informatici i mogućnostima da se ta lijepa virovitička priča ponovi u Pakracu s našom (zagrebačkom) Visokom zdravstvenom školom.

LJUDI I DOGAĐAJI: Prošao je naš sajam „Slavonski banovac“. Dinko Kliček analizira događanja od 21. listopada na središnjim pakračkim prometnicama koje su toga dana ispunili Pakračani i njihovi brojni gosti sa strane.

GRAĐEVINSKI RADOVI: Na „pilani“ asfalt i nogostup, na jugu tenisko igralište, „šminkanje“ Spahijskog podruma.

OBILJEŽENA OBLJETNICA 76. BATALJUNA: Naš doprinos i bojišnica nedovoljno vrednovani OSNOVNA ŠKOLA: Kreće energetska obnova vrijedna pet milijuna kuna, izgrađena sjenica u Badljevini GRADSKE STIPENDIJE: Javilo se sedam budućih liječnika POSJETI: Svjetski psihijatri u Pakracu UDRUGA PČELARA OBILJEŽILA 50 GODINA RADA: Knjiga za obljetnicu NK HAJDUK: Ponovo samo bod, ali s boljom igrom KUGLANJE: Pakrac i Banovac posljednji...

Sve to pročitajte u NOVOM BROJU PAKRAČKOG LISTA kojeg možete kupiti već danas na sljedećim lokacijama: Kiosk LORD,  MLIN I PEKARE (Hrvatskih velikana, Strossmayerova, Matije Gupca, Prekopakra,), KTC, TO KRNDIJA. U Lipiku naše novine možete kupiti u trgovinama MLIN I PEKARE (Slavonska ulica) i u trgovini AQUA.