Danas poslijepodne na našim prodajnim mjestima u Pakracu i Lipiku možete kupiti novi 543. broj Pakračkog lista u kojem možete pročitati:

PRIČA S NASLOVNE STRANE:  Lipička staklana unazad godinu i pol dana investirala je šest milijuna eura u građevinske radove i novi strojni park u svoju najvažniju proizvodnu liniju – auto stakala. Što su time dobili i kakvi su im dalje planovi piše Darko Baronica.

INTERVJU: ADELA JAREŠ, NOSITELJICA OPG-A iz Dežanovca već s trećom generacijom je prisutna s prodajom mlijeka i  mliječnih proizvoda na pakračkoj tržnici, ali sudionik svih osam dosadašnjih sajmova „Slavonski banovac“. Ona govori o svojim iskustvima iz tog posla i zašto toliko voli dolaziti u Pakrac.

LJUDI I DOGAĐAJI: Pakrački glazbeni sastav JOKS je prošle subote u Prekopakri organizirao neuobičajenu proslavu svog četvrtog rođendana počastivši svoje brojne fanove višesatnim koncertom, a sav prihod su donirali u humanitarne svrhe. Piše Dinko Kliček

NAJAVLJUJEMO 9. SAJAM SLAVONSKI BANOVAC U PAKRACU: Cjelodnevni program za svakoga

 

U TIJEKU NOVA KATASTARSKA IZMJERA: Neophodna suradnja vlasnika nekretnina

POLJOPRIVREDA:  Dobra jesen ipak izvuklo loše ljeto

NEUGODNO IZNENAĐENJE ZA RODITELJE: Poskupio učenički prijevoz

POSJETI: Tijekom godine posjetilo nas je 1300 osmaša s istoka Hrvatske; Odgojiteljski seminar: Ženski skup u „ženskom gradu“

KOMEMORACIJE U GORNJOJ OBRIJEŽI I ŠPANOVICI: Žrtve i bitke koja su okrenule tijek  rata

PP PAKRAC: Alkohol napunio pritvor

SPORTSKA ZAJEDNICA GRADA PAKRACA: Dvorana popunjena, novca nikad dovoljno

NOGOMET: Napokon pobjeda Hajduka

KUGLANJE: Pobijedili samo Papuk i Sloga

Sve to pročitajte u NOVOM BROJU PAKRAČKOG LISTA kojeg možete kupiti već danas na sljedećim lokacijama: MLIN I PEKARE (Hrvatskih velikana, Strossmayerova, Matije Gupca, Prekopakra), KTC, TO KRNDIJA.
U Lipiku naše novine možete kupiti u trgovinama MLIN I PEKARE (Slavonska ulica) i u trgovini AQUA.