Hotel Pakrac ugostio je danas od 18 sati 30 natjecatelja raspoređenih u 8 ekipa prijavljenih za sudjelovanje na drugom pakračkom pub kvizu koji je održan u organizaciji Udruge djece branitelja Domovinskog rata Pakrac-Lipik, a u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Pakraca.

Pakrački hotel ustupio je prostor i osigurao ugodnu atmosferu, a na kvizu su se, uz stara lica s prvog kviza, pojavila i nova, što ide u prilog činjenici kako naši sugrađani rado prihvaćaju korisne i kvalitetne društvene novitete te pronalaze vrijeme za odaziv na iste.

Frajle, Wonder Woman, Otporni na znanje, Skok s votkom, Kodeks časti, Diskelsičari, Kastanjete te Tamni Kozel– timovi sastavljeni od tri do pet članova većinom mlađe populacije, svoje su znanje prezentirali u četiri kruga natjecanja. Po krugu je natjecateljima bilo postavljeno po petnaest pitanja opće kulture iz područja svjetske i lokalne povijesti, geografije, sporta, prirodnih znanosti, kulture, umjetnosti, pa sve do filma.

Grupe su za svaki odgovor imale trideset sekundi vremena, a po završetku odgovaranja na osnovnih 60 pitanja, ponuđena je i novouvedena bonus runda gdje su za odgovore na pet pitanja imali po pet sekundi te su pritom mogli prikupiti dodatna dva i pol boda.

U dvosatnom natjecanju, najbolje znanje pokazala je muška ekipa „Otporni na znanje“ (52 boda) i pobijedila s dva boda razlike drugoplasiranu ekipu „Skok s votkom“ te trećeplasiranu „Tamni Kozel“, koja je od mogućih 60, osvojila 47 bodova.

Prisjetimo se, „Otporni na znanje“ odnijeli su titulu najboljih na premijernom kvizu koji je održan u srpnju.