Danas poslijepodne na našim prodajnim mjestima u Pakracu i Lipiku možete kupiti novi 540. broj Pakračkog lista u kojem možete pročitati:

PRIČA S NASLOVNE STRANE: „Što se zapravo događa u središtu Pakraca pokušali smo saznati analizom objekata i stanovnika u najužem centru grada: trgovima 76. bataljuna, Franje Tuđmana i Bana Josipa Jelačića, te ulicama Gojka Šuška, Hrvatskih velikana, Braće Radića te dijela Bolničke, od Fine do malog mosta, dakle prostor od zgrade nekadašnje robne kuće do nove tržnice, potom pored suda i stare osnovne škole natrag uz „izlet“ u prvi dio Bolničke ulice. To smatramo najužim centrom našeg grada gdje se odvija i većina gradskog života..

Darko Baronica kroz tekst Elitizam više ne stanuje u centru grada govori o stanju u strogom centru grada.

INTERVJU: Marina Major, predstojnica Gradske bolnice Pakrac – U mojim službenim kontaktima opstanak bolnice nikad nije bio upitan.

„Od siječnja ove godine pakračka bolnica je dobila status podružnice Požeške što je, nakon spajanja 2014. godine ipak neka vrsta samostalnosti.  Za pročelnicu Podružnice imenovana je Marina Major. S njom razgovaramo o daljnjem putu pakračke bolnice, efektima spajanja, kadrovskoj slici, perspektivi naše najvažnije ustanove...“

LJUDI I DOGAĐAJI U Pakracu je boravila karavana oldtimer vozila, predstavljamo vam ukratko Zdravka i Ivana Filipina, oca i sina, koji dijele ljubav prema starim automobilima.

SKUPŠTINA ŽUPANIJE: Pakračkoj bolnici vraćaju samostalnost!

ZAPOČELA JE NOVA ŠKOLSKA GODINA: Srednja škola bilježi manjak od gotovo dva razreda učenika.

PLAĆE: Pakrački i lipički poslodavci uredno isplaćuju plaće, UKLANJANJE RUŠEVINA

Spremno 40-ak objekata ZAVRŠENA SEZONA NA VIRU Ljetovalo više od 600 osoba NAZIVI ULICA: Tito u ovom kraju ne „stanuje“ od 1992. godine U PAKRACU SPORTSKE IGRE DRAGOVOLJACA I VETERANA Očekuje se 250 sudionika NOGOMET: Hajduku  s dva gostovanja jedan bod; U srijedu Hajduk i službeno protiv Lipika..

Sve to pročitajte u NOVOM BROJU PAKRAČKOG LISTA kojeg možete kupiti već danas na sljedećim lokacijama: MLIN I PEKARE (Hrvatskih velikana, Strossmayerova, Matije Gupca, Prekopakra), KTC, TO KRNDIJA.

U Lipiku naše novine možete kupiti u trgovinama MLIN I PEKARE (Slavonska ulica) i u trgovini AQUA.