Oko 50-tak igrača različitih uzrasta, trenera i članova uprave pakračkog Hajduka večeras će na gradskom stadionu u Osijeku bodriti NK Osijek u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu UEFE protiv bečke Austrije. NK Osijek je poklonio Hajduku besplatne ulaznice, a autobus će platiti gledatelji sami. To je nastavak suradnje ova dva nogometna kluba koja se unazad nekoliko godina manifestira kroz prijateljske utakmice u mlađim kategorijama, odlazak uspješnih pakračkih mladih igrača u kampove i mlađe selekcije NK Osijeka te povremenim odlascima na prvoligaške i međunarodne utakmice na gradski stadion u Osijeku.

U sklopu istog natjecanja 15-tak Hajdukovaca je u prethodnom kolu prisustvovalo i uspješnom nastupu Osječana protiv poznatog nizozemskog kluba PSV Eindhoven.

Da je ovoljetna  klupska nogometna euforija zahvatila i Pakrac svjedoči podatak da je sedmero članova Društva prijatelja Hajduka Pakrac-Lipik već kupilo ulaznice za uzvratni utakmicu Hajduka i engleskog Evertona što će se idućeg četvrtka igrati u Splitu.