U Pakračkom listu broj 538 od 28.07.2017. godine objavljen je natječaj za prodaju i/ili zakup poslovnih prostora u vlasništvu Poduzetničkog centra Pakrac d.o.o. (prostori unutar objekta Tržnice Pakrac). Natječaj ostaje otvoren do konačne prodaje i/ili zakupa svih poslovnih prostora. Molimo sve zainteresirane ponuditelje da obrate pažnju na dijelove natječaja koji su markirani žutom bojom (odnosno imaju sivu ispunu u slučaju crno bijelog ispisa), a koji se odnose na moguće ponuditelje, potrebnu dokumentaciju i rokove za dostavu i evaluaciju pristiglih prijava s obzirom da je u ovim dijelovima natječaj izmijenjen.

U slučaju potrebe za pojašnjenjem određenih dijelova natječaja, molimo javiti se na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili brojeve telefona 098 923 00 14, 099 314 52 93.

Natječaj je objavljen i na službenoj internet stranici (www.pc-pakrac.hr) i oglasnoj ploči Poduzetničkog centra Pakrac d.o.o. te će se periodično objavljivati u tiskanom izdanju Pakračkog lista.