banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Večeras se nastavlja 21. Ljetni malonogometni turnir u Pakracu. Program počinje u 19 sati utakmicom Sloga - Šuma Šugić, nastavlja se u 19,40 kad se sastaju Poliklinika Arcadia Daruvar – Pop Corn Šakić/MNK Bjelovar. Od 20,20 na terenu su ponovo Bjelovarčani, a igraju protiv CB JetSet, dok se u posljednjoj utakmici večeri koja počinje u 21 sat sastaju Slatki užitak – Elite academy.

Podsjećamo, prošlog tjedna odigrana su dva natjecateljska dana turnira, a u utorak kad je turnir i prekinut po rasporedu su odigrane utakmice između Poliklinike Arcadia iz Daruvara - CB Jet -Set koju su Daruvarčani nakon odlične igre dobili uvjerljivo s 10:0, dok su u drugoj večernjoj utakmici igrači Stragatransa igrali protiv momčadi organizatora turnira Mali most/CB Ruža. U čvrstoj i neizvjesnoj utakmici Stragatrans je slavio s 3:1. Posljednja utakmica utorka ponudila je pravu malu poslasticu za ljubitelje malog nogometa - dvoboj između glavnog favorita turnira “Stragatransa” i ekipe “Elite Academy” sastavljene od talentiranih pakračko lipičkih kadeta, danas igrača Osijeka, Lokomotive, zagrebačkog Dinama i pakračkog Hajduka. Obzirom da je to bio debi još uvijek dječaka u seniorskoj konkurenciji, rezultat od 6:2 u korist Stragantransa u ovom je trenutku manje važan od činjenice da su “akademci” odigrali odličnu utakmicu i one starije podsjetili na one godine “Dudovog bureta” koji su također kao golobradi domaći mladići redom rušili svoje protivnike i godinama vladali pakračkim gimnazijskim asfaltom. Nema sumnje, ostane li ova ekipa na okupu i narednih godina ćemo u Pakracu gledati vrstan mali nogomet.

Posljednje kolo razigravanja po grupama igra se u utorak, dok završnica počinje u srijedu utakmicama četvrtfinala. Polufinale i finale predviđeno je za petak i subotu.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić