Do posljednjeg mjesta popunjen Hrvatski dom pozdravio je u subotu 10. lipnja članove Plesnog kluba Dolce Pakrac Lipik na trećoj lipanjskoj priredbi Plesna čarolija Dolce. Nešto više od sata vremena raznovrsnog programa bilo je više nego dovoljno za oduševljenje prisutnih roditelja, baki, djedova i prijatelja…

Plesna čarolija Dolce je treća u nizu lipanjskih priredbi ovog plesnog kluba, na prve dvije su se predstavile vlastitim programom i sadržajima, a ove godine su po prvi put u goste pozvali i klubove iz drugih gradova Hrvatske pa su se na daskama Hrvatskog doma Pakračanima predstavili i KUC Virovitica, Plesna radionica Ilijane Lončar iz Požega, Bambi kids iz Zagreba, Plesna sekcija cvjetići glazbe Pleternica, Plesni klub Boa Nova Gradiška, Plesni studio Marine Mihelčić iz Požege te solo plesačica iz Kutjeva. Iako su svi za svoj nastup nagrađeni burnim aplauzom, dojam je da su onaj najburniji dobili oni najmlađi plesači Dolcea, koji su svoju točku izveli u suradnji s trenericom Marinom Verčej.

Ovogodišnja Plesna čarolija je započela još u prijepodnevnim satima radionicom Dolores Matulić održanoj u Školskoj dvorani u Lipiku.

Podsjećamo da su ove godine u svibnju plesači Dolcea nastupili na natjecanju „International Dance Open 2017.“ i ostvarili izravni plasman na Svjetsko prvenstvo u plesu, koje će ove godine biti održano u Rimu.