Projekcijom dokumentarca „Nešto o životu“ u četvrtak je u Gradskoj knjižnici Pakrac nastavljen program Multipaka. Tridesetak prisutnih posjetitelja uživalo je u izvrsnom tridesetminutnom uratku tima koji čine redatelj Nebojša Sljepčević, te Vanja Jambrović, Marina Burić i Branko Trajkov -Trak, a prikazuje grupu napuštenih maloljetnih djevojaka okupljenih u novu zajednicu smještenu u osami slavonskog sela kako bi se uz odgajatelje socijalizirali i pripremili za životne izazove u budućnosti. Kako to obično biva, iz grupe se izdvaja četrnaestogodišnja djevojka Ivana koja ne osjeća u dovoljnoj mjeri pripadnost ovoj zajednici…

Nakon projekcije filma, upriličeno je polusatno druženje s ekipom koja je stvarala ovaj višestruko nagrađivan kratkometražni dokumentarac, a kroz razgovor je otkriven i razlog zašto su posljednji kadrovi filma snimljeni upravo na pakračkom Omanovcu.

Multipak ide dalje, danas u 12 sati je predviđeno službeno otvorenje u Muzeju Grada Pakraca, dok će uvečer s početkom u 21 sat, na terasi Hotela Pakrac biti održan koncert Zdenke Kovačiček.