Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski Zagreb jedna od četiri ustanove koje čine Obrazovnu grupu Zrinski (OGZ). Osnovana je 2008. godine kao logičan nastavak srednjoškolskog obrazovanja za poduzetništvo.
Sukladno deklariranoj viziji i jednom od ključnih strateških ciljeva (društvena uključenost), Visoka škola odlučila je Darovnicom od 13.500,00 kn (4.500,00 kn godišnje) za preddiplomske stručne studije (godišnji iznos školarine je 22.000,00 kn), odnosno 10.000,00 kn (5.000,00 kn godišnje) za specijalističke diplomske stručne studije (godišnji iznos školarine je 26.000,00 kn) izaći u susret svakom studentu s našeg područja za upis u akademsku godinu 2017./’18. te i na taj način dati svoj doprinos poticanju razvoja poduzetništva i samozapošljavanja.

Preddiplomski stručni studiji
♦ Ekonomija poduzetništva
♦ Poslovno upravljanje – smjer Globalna logistika

Specijalistički diplomski stručni studiji
♦ Management malih i srednjih poduzeća
♦ Projektni menadžment

Darovani iznos student može koristiti upisom na redovni, izvanredni ili online studijski program u Zagrebu ili u domicilu (online). Studentima koji su iz osobnih razloga prekinuli studiranje na ovaj način je omogućen nastavak visokoškolskog obrazovanja. Za sve kandidate koji su završili trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje također omogućavamo upis na studij uz posebno dizajniran predprogram kreiran temeljem suradnje s Hrvatskom obrtničkom komorom.
Više informacija može se pronaći na web stranici www.zrinski.org, a za detaljnije informacije uputiti mail na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili tel: 01/3647 099 i 099/369 55 88.

IZVOR:www.pakrac.hr