Uobičajeno u vikendu Uskrsa prorijedila su se društvena događanja, ostala su samo vjerski obredi i nogomet, a radit će kino Hrvatski dom.

Tako će u pakračkoj župi u župnoj crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na veliku subotu s početkom u 17,30 sati održati obred  blagoslova hrane, a u 20 sati obredi i uskrsna misa

Na Uskrs s početkom u 8 sati sveta misa  je u Filipovcu, a s početkom u 9,30  i 11 sati svete mise su u župnoj crkvi. U isto vrijeme su mise u Pakracu i na Uskrsni ponedjeljak

Nogomet

Utakmice redovnog kola nogometnih prvenstava odigravaju se u subotu i u ponedjeljak. S početkom u 9 sati u subotu  pioniri Hajduka (U12) dočekat će ekipu nogometne škole Hypo limač iz Osijeka. U 10,15 sati iste momčadi će odmjeriti snage u dvije godine starijoj konkurenciji.

Istoga dana seniori Hajduka s početkom  16,30 sati dočekat će  NAŠK iz Našica, a s početkom u 17 sati u okviru  1.  ŽNL  NK Lipik 1925  dočekuje  NK Kaptol.

U ponedjeljak se  s početkom u 17 sati igraju utakmice 2. i 3. Županijske nogometne lige. U Donjoj Obriježi igraju NK Croatia – NK Ganičar Zagrađje, a u Marinom selu  NK Jovača – NK Slavonija.

Kino „Hrvatski dom“

U dane uskrsnog vikenda radi kino Hrvatski dom. U subotu i nedjelju s početkom u 18 sati na programu je komedija „Smisao života jednog psa“, a dva sata poslije obadva dana akcijski triler „Brzi i žestoki 8“. Ulaznica je 20 kuna za raniju, odnosno 27 kuna za kasniju predstavu.