U nedjelju 26. ožujka u organizaciji Maraton kluba Velika Gorica održana je jubilarna 25. Turopoljska trka na kojoj je nastupio i Pakračanin Marijan Delišimunović. Ugodno vrijeme za trčanje, brojni gledatelji uz stazu, blago valovita staza i dobra organizacija pomogli su da istrči novi osobni rekord u polumratonu u vremenu 1:42:33 s kojim je osvojio 151. mjesto u ukupnom poretku.

Delišimunović je trčao i netom završenog vikenda na prvom Gradiška GBT polumaratonu u Bosanskoj Gradišci gdje je u konkurenciji dvijesto polumaratonaca osvojio 51. mjesto s vremenom 1:48:23. Ovo mu je bio treći polumaraton unazad 14 jer je između Gorice i Gradiške trčao i u Osijeku gdje je ostvario vrijeme od 1:49:35.

Prije ova tri polumaratona Delišimunović je krajem veljače istrčao splitski polumaraton, a iza toga je sudjelovao na maratonu u talijanskom Trevisu te na utrci povodom Dana grada Pakraca. U budućnosti prije ljetne pauze planira istrčati maratone u Salzburgu, Novom Gradu i Novom Sadu te polumaratone u Jastrebarskom i Banja Luci.