Niti mjesec dana nakon što su bivši vlasnici odlučili izaći iz posla i na taj način nakon podosta vremena kontinuiranog rada gostima zatvorili vrata Whiskey Barrel Puba -  jednog od najpoznatijih iz kvarteta kafića u Bolničkoj ulici - Pub ponovo radi!

Od subote 1. travnja - nije zafrkancija - novi vlasnik Leonardo Colosetti probat će kroz trogodišnji ugovor nastaviti tamo gdje su prijašnji vlasnici stali. Kratkim posjetom ovom popularnom ugostiteljskom prostoru značajnije promjene interijera nismo uočili. Osim osvježenog standardnog prostora u prizemlju objekta, novost je da će nakon dugo vremena proraditi i dio kafića smješten na katu gdje uz zasebni šank dominira veliki biljarski uz koji Colosetti najavljuje i dodatne sadržaje poput stolnog nogometa i pikada.

Poslovnih promjena i izmjena u odnosu ranije nema previše. U postupku je udovoljavanje sanitarnoj službi koja je inzistirala na zvučnoj izolaciji koja bi kroz dupla ulazna vrata i još poneki zahvat trebala zadovoljiti standarde pa susjedi ne trebaju strahovati od noćne buke. Kad smo već kod buke, novi vlasnik naglašava da kroz muzički izričaj neće njegovati  turbo – folk, nego će prednost dobiti domaća pop – rock muzika,  pa oni koji preferiraju istočnjačku vrstu melosa možda neće biti najzadovoljniji. Oduševljeni zato mogu biti ljubitelji piva koji od sutra, kako naglašava Leo  - od 07,00 -  u Pubu svoje nepce mogu iznenaditi s preko dvadeset vrsta piva.

Pa, izvol˙te!