Radi što bolje informiranosti poduzetnika s područja Pakraca i Lipika o novostima u kreditnim programima s povoljnijim uvjetima koje provodi Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR), u sklopu 61.radnog sastanaka ponedjeljkom koji će biti održan 3.travnja 2017. u Poduzetničkom centru Pakrac u organizaciji Grada Pakraca i uz podršku Hrvatske banke za obnovu i razvitak i HGK ŽK Požega organizira se INFO DAN HBOR-a s početkom u 11 sati. Tom prilikom će voditelj Područnog ureda HBOR-a za Slavoniju i Baranju Boris Čagalj održati kratku prezentaciju kreditnih programa za obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrtnike i mikro/male/srednje poduzetnike, te će nakon prezentacije održati individualne razgovore s poduzetnicima koji su zainteresirani za korištenje kreditnih programa HBOR-a. Ujedno predstavnik HGK ŽK Požega će ukratko predstaviti aktivnosti HGK i znakove Hrvatske kvalitete i Izvorno Hrvatsko te Online katalog hrvatskih proizvoda.

S obzirom na to da individualni razgovori zahtijevaju definiranje termina za svakog sudionika, zbog ograničenog trajanja Info-dana HBOR-a molimo zainteresirane da se za poslovne razgovore s predstavnikom HBOR-a što prije prijave na telefonski broj 034/273-260 ili na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Podsjećamo, HBOR je razvojna i izvozna banka čija je osnovna zadaća poticanje razvitka hrvatskoga gospodarstva. Poduzetnicima nudi vrlo povoljne kredite s povoljnijom kamatom, osiguranje izvoza (od političkih i komercijalnih rizika) i garancije. Više informacija na poveznici www.hbor.hr