banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 

U nedjelju je na Matkovcu u prostorijama NK Slavonije održana redovna godišnja skupština nogometnog županijskog trećeligaša iz Prekopakre. U prisutnosti tridesetak članova i simpatizera prekopakranskog kluba, Edo Bahnik, predsjednik kluba je podnio izvještaj o radu u protekloj godini u kojem je posebno pohvaljen onaj sportski dio gdje je osvojen naslov jesenskog prvaka u 3. ŽNL, a izrazio  je i zadovoljstvo kadrovskim pojačanjima u neophodnoj klupskoj logistici.

Financijski dio priče gdje su prihodi bili nešto viši od 47.000 kuna, a rashodi su se kretali oko 41.000 kuna iscrpno je i do u lipu detaljno prezentirao Antun Širac, klupski blagajnik, koji je nešto kasnije u sličnim gabaritima predstavio i financijski plan za tekuću godinu.

Iz plana i programa rada, osim redovnih sportskih aktivnosti gdje je najavljen iskorak u rezultatskom smislu i pokušaj plasiranja u viši nogometni razred, vrijedi izdvojiti i plan osvjetljenja nogometnog igrališta kako bi buduća rasvjeta isprva bila dostatna barem za treninge u noćnom terminu, izradu nadstrešnice za klupske radne strojeve te proširenje kruga sponzora neophodnih za prethodno, jer predviđen financijski proračunski kolač nije dostatan za vannatjecateljsko funkcioniranje cijelog pogona.

Ispred Grada Pakraca prisutne je pozdravio  Marijan Širac izrazivši zadovoljstvo odličnim sportskim rezultatima kluba koji se odmah stimulirajuće refletktiraju i na rad kluba u cjelini te obećao i u budućnosti standardnu gradsku financijsku potporu. U ime Sportske zajednice koja tu potporu usmjerava prema klubovima pozdrave i čestitke je uputio i Denis Relota, tajnik SZ, koji je poželio Prekopakranima plasman u viši nogometni razred gdje su i financijske dotacije ipak nešto izdašnije.

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić