Čak 12 parova iz Pakraca, Siska i Banja  Luke nastupilo je na 10. bridge kupu „Za banovac Grada Pakraca“, prvom s međunarodnim karakterom,  što je održan 18. veljače u prostorijama pakračkog bridge kluba u Bolničkoj ulici pri čemu su pakrački igrači ostvarili vrlo dobre rezultate.

Pobijedila je pakračko-sisačka kombinacija Vjekoslav Šuperina i Alen Pahić ispred pakračkog para Valentin Senci i Damir Rendić što je vrlo lijep uspjeh za Rendića kojem je to tek drugi službeni turnir. Od ostalih Pakračana Darko Baronica i Ivan Švajghart su bili sedmi, a Goran Nikles i Branko Đaniš dvanaesti.

U skladu s dosadašnjom tradicijom pobjednici su nagrađeni brončanim replikama povijesnog banovca po kojem turnir i nosi ime, te staklenim plaketama, a osvojili su i bodove za službenu  hrvatsku rang listu. Na njoj je Vjekoslav Šuperina trenutno 332. No taj rezultat je zbog udaljenosti službenih natjecanja i rijetkog nastupanja nerealan i sigurno je riječ o igraču iz najboljih šezdesetak hrvatskih briđista što pokazuje i činjenica da u paru sa Sencijem ove godine igrajući za Bridge klub „Sisak“ se natječu i u 1. hrvatskoj ligi.

Poslije Siska Pakrac je najveći centar bridga u Hrvatskoj istočno od Zagreba, a članovi kluba žele ga i dalje omasoviti te pozivaju zainteresirane da se uključe u besplatni početni tečaj bridga koji će započeti u ožujku. Informacije i prijave na brojeva mobitela  098 752 292 (Šuperina) ili 091 421 1002  (Senci).