Danas je Dan zaljubljenih pa smo u moru tekstova prigodne tematike na jednom portalu naišli na zanimljivu ljubavnu priču mladića i djevojke ispričanu na - kuglani.  Ljubav kojoj su kumovali kugla i kegla, ništa posebno ne bi bila da glavni lik priče nije dobro nam poznat Lipičanin Tibor Nemet, poznati kuglač koji je od prvih koraka na pakračkoj kuglani dominirao u mlađim uzrasnim kategorijama širom Hrvatske. Danas je profesionalni kuglač, a najveći uspjeh mu je brončana medalja sa Svjetskog juniorskog prvenstva održanog prije tri godine u Mađarskoj.  „Nastavljam obiteljsku tradiciju, djed je kuglao, a otac mi i danas zna "baciti" u nižim ligama“.

„Ona“ je Mirna Bosak, devetnaestogodišnjakinja iz Zaprešića, također kuglačica, a upoznali su se, naravno - na kuglani. Tibor je to pojednostavio i rekao da je prvi kontakt uspostavljen na natjecanju mladih u Zagrebu. Mirna, kao i svaka žena, oko tih i takvih stvari pamti malo detaljnije i o zajedničkim trenucima kaže: „Upoznali smo se na ljetnoj ligi, bacali smo stazu do staze i tu je sve počelo. Nakon toga malo facebook, kako to već danas ide, dan, mjesec, godina i sad smo tu gdje jesmo. Kuglački smo par pa to uključuje zajednička treniranja, malo više ja njega treniram nego on mene, ali tako je to u ljubavi“.  Dodaje, da je sretna jer je uz sebe ima nekog s kim može pričati o sportu koji nije previše medijski eksponiran, ali i otići na poneku kuglačku sportsku priredbu.

Uživamo dok smo zajedno, kažu, a tomu svjedoči i  fotografija koju dijelimo s vama. Sigurni smo da se Mirna smiješi i danas kad ju je Tibor na Valentinovo obradovao kakvom ružom ili sličnim znakom pažnje.